Fine Art Producten

Deze generatie is de meest gefotografeerde generatie met waarschijnlijk de minste foto’s.
In deze tijd worden we overspoeld met foto’s. Camera’s zijn overal, foto’s en selfies zijn zo gemaakt en er is Facebook, Instagram en WhatsApp,
desondanks blijkt het dat minder dan 1 foto van de 100.000 foto’s die wij tegenwoordig nemen, uiteindelijk wordt afgedrukt.
We hebben allemaal talloze foto’s op de computer, tablet of smartphone en met een beetje geluk worden deze opgeslagen.
Met de technologie die zo snel verandert, worden veel digitale foto’s van de afgelopen jaren bewaard op de verschillende opslagmedia zoals cd’s en usb’s, die over een paar jaar mogelijk niet meer ondersteund worden of verouderd raken.

Waar zijn jóuw foto’s? De foto’s die je blij maken en een warm gevoel geven, de foto’s die het verhaal van de vreugde en de ontwikkeling van je leven en familie vertellen. De kans is groot dat ze nog steeds op een USB-stick ergens in een la liggen opgeborgen.
Op een dag zal je kleinkind naar de foto’s van zijn moeder vragen. Zorg dat je hem dan meer kan laten zien dan een cd die tegen die tijd niet meer bruikbaar is.

Foto’s vindt je overall. Digital is best betaalbaar maar verloren gegane herinneringen zijn achteraf onbetaalbaar.

Een professionele fotosessie is een investering in jezelf en je familie. De foto’s zijn herinneringen om levenslang te koesteren en om aan je kinderen door te geven. Daarom verdienen ze een prachtige plek in je huis in de vorm van wall art of een waardevol album. Een wall art waar je elke dag met plezier naar kijkt of een fine art album waar je vaak in bladert.
Op een dag dat je baby geen baby meer is, en je kinderen al gegroeid zijn, zullen ze dit kunstwerk bewonderen en zien dat ze van begin af aan geliefd waren en zullen ze deze hereneringen en momenten voor altijd koesteren.

Ons doel is om je aan het eind van elke fotosessie te voorzien van een mooi fine art product waar je dagelijks van kan genieten. Een bijzonder fine art product dat in de familie blijft en van generatie op generatie kan worden doorgegeven.
Een USB-stick of cd is niet ons idee van een blijvend aandenken voor de toekomst.
Daarom bevat onze collection naast digitale beelden ook fine art fotoproducten, afgedrukt op hoogwaardige kwaliteit van de beste leveranciers uit Europa.

Producten zijn verkrijgbaar vanaf € 150