ABOUT NILI ELBURG

Na vele jaren werken in de IT wereld, heb ik eindelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Na een lange studie en veel training, heb ik een studio geopend en ben een eigen bedrijf gestart.
Gelukkig heb ik een manier gevonden om mijn creativiteit, mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor kinderen, te combineren in één concept: kinderfotografie.

‘A good snapshot stops a moment from running away’
Dat is waarom ik zo van fotografie houd. Het geeft mij de kans om de kleine details en alledaagse momenten vast te leggen en tot een herinnering te maken om voor altijd te koesteren terwijl ze allang voorbij zijn.

Tijd vliegt en kinderen groeien veel te snel. Als moeder van vier weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om genoeg familieportretten te bezitten die het echte leven en de vreugde van de familie uitstralen. Ik wil deze bijzondere momenten vangen en herinneringen voor het leven creëren.
Elk kind is speciaal en elke leeftijd is uniek. Mijn doel is deze schoonheid te ontdekken en te laten weerspiegelen in mijn beelden.

Newborns zijn voor mij het summum. De pasgeboren fase duurt maar heel even en is voorbij voordat je het weet. Door meerdere workshops en prive coaching van de beste newborn fotografen in de wereld heb ik de vaardigheden en veiligheid van de newborn fotografie leren beheersen en mij eigen gemaakt.
Mijn doel met newborns is om het wonder van nieuw leven vast te leggen op een manier die nooit wordt vergeten en voor eeuwig wordt gekoesterd.

Elk onderdeel van mijn werk geeft mij een gelukszalig gevoel, want ik doe waar ik van hou.
Daarom voel ik het als een voorrecht om uitgenodigd te worden om een kijkje binnen jullie gezin te nemen en jullie geluk vast te leggen.

Ik hoop jullie in mijn studio te mogen begroeten.

Handtekening


Klantervaringen

“Wij waren heel positief verrast toen we de foto’s zagen. Het was zo mooi en leuk om ze te zien. Zo knap om ons alle vijf op zo’n leuke, dynamische manier te fotograferen! Ik ben er echt trots op en hoop dit met enige regelmaat te blijven doen.” ~Sonja~

“Nili was erg geduldig en voorzichtig met ons meisje. Ze was heel relaxed mij enorm hielp te ontspannen en te genieten van mijn eerste uitstapje met de baby. Als ik de foto’s bekijk en mijn baby zo lief en onschuldig zie smelt mijn hart.” ~Daniana~

“The photo shoot was such a lovely experience which helped us capture the amazing experience of the arrival of our wee bundle. The photos are just amazing and the professionalism and service provided by Nili was outstanding.” ~Shabnam~