NEWBORNFOTOGRAFIE

De allereerste dagen van een pasgeboren baby zijn heel bijzonder en uniek.
Ze zijn zo puur en zoet met dat piepkleine neusje, zachte wangetjes en snoezige handjes en voetjes. Je kan ernaar blijven kijken en van genieten. Voordat je het weet zijn al die kleine details weer verdwenen.

Met een newborn fotosessie leg je deze dierbare momenten voor eeuwig vast zodat je deze speciale herinneringen voor altijd kan koesteren.

Een newborn fotosessie vindt plaats binnen de eerste twee weken na de bevalling. Op deze leeftijd zijn ze nog diep in slaap en heel flexibel. Ze krullen vanzelf op en laten zich meestal makkelijk poseren.
Het beste is de sessie in de tweede week na de geboorte in te plannen zodat het kindje en jullie zijn bijgekomen van de bevalling en aan elkaar gewend zijn.

De studio bevindt zich in Amsterdam en is erop ingericht om newborns en ouders comfortabel en ontspannen te ontvangen.
In de studio is een exclusieve collectie van zachte stoffen, dekentjes en mutsjes aanwezig, voor het gebruik tijdens de sessie en een groot assortiment van op maat gemaakte props zoals vintage manden , houten schalen en kleine bedden.

De fotosessie duurt ongeveer 3 à 4 uur. Tussendoor is er uiteraard tijd genoeg om de kleine te voeden, te verschonen en te knuffelen.
Uiteraard is het ook mogelijk om familie foto’s te maken met de ouders, broertjes en zusjes.

Een newborn fotosessie boek je bij voorkeur al in het tweede trimester van je zwangerschap.
Op basis van de uitgerekende datum wordt een afspraak gepland en na de bevalling wordt een definitieve afspraak voor de fotosessie gemaakt.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met het eerder of later bevallen. In dit geval wordt in overleg een nieuwe afspraak gemaakt.

Als het niet lukt op tijd te reserveren, informeer dan toch of er een plekje beschikbaar is voor je baby. Wij zullen dan onze uiterste best doen om jullie alsnog te helpen.
 

INVESTERING

NEWBORN BASIS € 300
fotosessie tot 4 uur in de studio voor pasgeboren babies tot 14 dagen oud
incl. Basic Album 20×15 cm van 10 pagina’s | 5 digitale beeldenNiliPhotography behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor eigen promotie. Indien er bezwaar is, graag van te voren aangeven.